Синергетичні властивості масивів нанодротів β-Ga2O3 - Науменко, М.В.; Балабай, Р.М. (Фізика і хімія твердого тіла, 2023)
Методами теорії функціоналу електронної густини та ab initio псевдопотенціалу розраховано просторові розподіли густини валентних електронів, розподіли густини електронних станів та Кулонівські потенціали вздовж визначених напрямків у межах масивів нанодротів β-Ga2O3 різних форм перерізу та розташування один відносно одного. Встановлені синергетичні властивості масивів дротів, визначена ступінь впливу дротів один на одного в залежності від геометричних параметрів їх взаємного розташування в масиві та електронні характеристики масиву дротів як єдиного цілого.