Утворення сферолітів в електроосаджених сплавах Fe-Ni та Fe-Cr-Ni - Колесник, Є.В.; Гірін, О.Б. (Фізика і хімія твердого тіла, 2015)
Із застосуванням методів растрової електронної мікроскопії та рентгенівської дифрактометрії проаналізовано особливості утворення сферолітів при електроосадженні сплавів Fe-Ni та Fe-Cr-Ni з сульфатного електроліту на підкладку з низьковуглецевої сталі. Показано взаємозв'язок процесів формування сферолітної структури та кристалографічної текстури нікельвмісних електроосаджених сплавів.