Кристалохімія точкових дефектів та механізми утворення твердих розчинів CdxZn1-xTe - Гургула, Г.Я.; Вінтоняк, Т.П.; Yaremiychuk, O.V. (Фізика і хімія твердого тіла, 2015)
Запропоновано кристалоквазіхімічні формули, визначено домінуючі точкові дефекти твердих розчинів CdxZn1-xТе для n- та р-типу провідності вихідних бінарних сполук CdTe і ZnТе. Розраховано залежність концентрації дефектів, вільних носіїв струму та холлівської концентрації від складу твердих розчинів.