Кристалохімічний аналіз потрійних фаз у системах Ме-Р-S(Se), ДЕ Ме – Ag, Cu, Zn, Cd, In, Tl, Sn, Pb - Ворошилов, Ю.В.; Милян, Ж.І.; Милян, П.М.; Поторій, М.В. (Фізика і хімія твердого тіла, 2016)
Проаналізовано кристалічні структури тернарних тіо(селено)гіподифосфатів металів I-IV груп Періодичної системи Д.І.Менделєєва. На основі міжатомних віддалей у структурах бінарних і тернарних сполук описано типи хімічних зв’язків у досліджених фазах.