Corr.-Member NAS of Ukraine, Prof. Ostafiychuk B.K. celebrate 75 anniversary - PCSS, Editorial Team (Physics and Chemistry of Solid State, 2023)
Остафійчук Богдан Костянтинович, член-кореспондент Національної Академії наук України, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, професор, доктор фізико-математичних наук, професор кафедри матеріалознавства і новітніх технологій, голова спеціалізованої вченої ради по захисту докторських дисертацій, редактор наукового журналу “Фізика і хімія твердого тіла”, почесний ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.