In Memory of Acad. NAS of Ukraine, Prof. Vasyl Kladko - PCSS, Editorial Board (Physics and Chemistry of Solid State, 2022)
Василь Петрович Кладько (12 січня 1957, с. Озеро, Рівненська область — 13 березня 2022, смт. Ворзель) – український фізик. Член-кореспондент НАН України, доктор фізико-математичних наук, професор, Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки 2007 р., Лауреат Премії імені В. Є. Лашкарьова НАН України, завідувач відділу, заступник директора Інституту фізики напівпровідників НАНУ.