Залишаючись вірним собі - Лисенко , Олександр (Журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2022)
Рецензія - Великочий В., Жерноклеєв О., Монолатій І. та ін. (Ред). (2022). Олександр Карпенко – шлях до себе. Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника.