Українська антропологія: погляд із минулого - Кононенко , Віталій (Журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2022)
Рецензія - Вовк, Хведір. (1976). Студії з української етнографії та антропології. Нью-Йорк: «Говерля», 356 с.