Властивості стигми та ситуації людського життя - Свігост, Магдалена (Журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2019)
У статті встановлено, що властивості стигми відіграють ключове значення у сприйнятті суспільних відносин та власної життєвої ситуації особою, яка перебуває під загрозою соціальної стигматизації [1, p. 27–28]. Це є надзвичайно цікава проблема для дослідження, оскільки вона узгоджується з процесом соціальної стигматизації, виявляється у низці труднощів, які активуються за певними ознаками. Ця стаття містить теоретичний аналіз процесу соціальної стигми на основі обраних ознак. Автором здійснено спробу представити взаємозв'язану різноманітну взаємодію з впливом блокувальних предикаторів або тих, що відновлюють процес соціальної самоіндикації та індикації