Податковий контроль в системі адміністрування податків - Жук, Ольга (Журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2017)
У статті досліджено особливості податкового контролю у системі адміністрування податків. Висвітлено основні етапи та особливості здійснення податкового контролю на кожному з них. Визначено принципи та функції податкового контролю, дотримання яких забезпечить ефективність та результативність даного процесу. Охарактеризовано основні форми та особливості проведення податкового контролю та визначено його важливість