Реформування податкової системи в умовах європейської інтеграції - Жук , Ольга (Журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2017)
У статті досліджено необхідність та проблеми реформування податкової системи. Визначено та запропоновано етапи реформування податкової системи України з врахуванням сучасних тенденцій і європейської інтеграції розвитку країни. Проаналізовано особливості податкової системи в умовах європейської інтеграції та обґрунтовано необхідність їх зміни. Виявлено тенденції розвитку податкової системи. Визначено пріоритетні напрями розвитку податкової політики в умовах європейської інтеграції