Значення родинних традицій у вихованні дитини на сучасному етапі розвитку суспільства - Клепар , Марія (Журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2017)
У статті обґрунтовано значення родинних традицій у формуванні гармонійної особистості. Розкрито зміст і структуру родинного виховного впливу, представлено взаємовплив батьків і дітей у збереженні та відродженні сімейних традицій. Висвітлено деякі аспекти функціонування традиційної родини та можливості реалізації надбань українського народу у сфері сімейного виховання на сучасному етапі розвитку суспільства