Наступність в роботі дошкільного навчального закладу і початкової школи в реалізації змісту формування основ ціннісного ставлення особистості до власного здоров’я - Пєчка, Лариса (Журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2016)
У статті висвітлено результати теоретичного аналізу наступності в роботі дошкільного навчального закладу і початкової школи в реалізації змісту формування основ ціннісного ставлення особистості до власного здоров’я. Розкрито педагогічні теорії науковців щодо вивчення проблеми наступності. Для глибини наукового аналізу і практичного упровадження досліджуваного процесу акцент ставиться на визначенні наукових аспектів для формування у дітей здорового способу життя