Інноваційні процеси в освіті: наукові підходи - Мариновська, Оксана (Журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2016)
Стаття присвячена аналізу наукових підходів, що визначають напрями модернізації інноваційного розвитку освіти в Україні