Огляд Вісника Прикарпатського університету. Філологія (випуски 23–35) - Джочка, Ірина (Журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2014)
В огляді дана характеристика проблематики багаторічного часопису з філології із серії «Вісників Прикарпатського університету». Розглянуто тематику і зміст статей із мовознавства, країнознавства, літературознавства й фольклористики, визначено основні напрямки наукових досліджень