Українознавство у виданнях науковців Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника - Бігусяк, Михайло; Гуцуляк, Олег (Журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2014)
В огляді розглянуто основні напрями українознавчих досліджень науковців Прикарпатського університету. Зроблений аналіз публікацій з історії, філології, психології, філософії, релігієзнавства, політології, педагогіки, об’єднаних темою «Україна і світ». Висвітлено діяльність провідних ученихукраїнознавців і наукових шкіл університету