ГАЛИЦЬКА КЕНАСА (1836–1985): ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНІ АСПЕКТИ - КОЗЕЛКІВСЬКИЙ, Володимир; ЧЕМЕРИНСЬКИЙ, Андрій (Галич. Збірник наукових праць, 2020)
Статтю присвячено історико-архітектурному дослідженню караїмської кенаси в м. Галичі. Вперше вводяться до наукового обігу нові архівні та графічні матеріали про маловідомі факти з історії святині. Проведено архітектурний опис споруди і виконано її гіпотетичні плани. Описано збережений сакральний інвентар.